MHP Körfez’in İftarında İzdiham Vardı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatının geleneksel iftar buluşması, dün akşam gerçekleşti. Yüzlerce partili ve ilçe protokolünün katıldığı iftar programı Yeniyalı Mahallesi’ndeki Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Büyük ilgi gösterilen programda Cumhur İttifakı partilerinin de katıldığı etkinlikte tam manası ile güçlü bir birlikteliklerini ortaya koydu.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve yönetiminin ev sahipliğindeki etkinliğe katılanlar arasında AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın başkan adayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Kamu-Sen İl Başkanı Cihat Çoban, kentimizdeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sendika temsilcileri, Ülkü Ocaklarının başkan ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

BEKİROĞLU KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen iftarda ilk olarak konuşan MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, “Bugün burada yaşanan coşku ve heyecan bizlere 31 Mart seçimlerinin zaferini de muştuluyor. Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve destekleriniz için, dahası bizleri bu Ramazan akşamında iftar soframızı şereflendirdiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

DEMİRBAŞ’TAN 13-0 MESAJI

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş da konuşmasında teşkilatlarına çok güvendiğini belirtti. Cumhur İttifakı olarak ilk günkü heyecanla, vatan ve millet sevgisi ile yollara düştüklerini kaydeden Demirbaş, “Körfez ilçemizde ve inşallah Kocaeli’nin tüm bölgelerinde seçimleri kazanacağız. Kocaeli’den 13-0’lık netice ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ve genel başkanımıza en büyük desteği vereceğiz” dedi.

“HİZMET İÇİN BEŞ YILIMIZ DAHA VAR”

Son olarak konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise kendilerini böylesine bir iftar sofrasında bir araya getiren MHP İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Yerel seçimlerin önemine değinen Başkan Söğüt, “Allah bu birlikteliğimizi bozmasın. Yaşadığımız heyecanla inşallah 31 Mart seçimlerinde büyük bir zafer kazanacağız. Körfez ilçemizi Cumhur İttifakı olarak yine bizler yöneteceğiz. Milletimize hizmet için önümüzde çok uzun bir beş yıl daha var” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817