MHP’li Kadınlar çalışmalara el koydu
 Referandum çalışmalarının başladığı günden  bu yana ev ve nokta ziyaretleri yapan MHP’li bayanlar, son noktayı yine kendilerinin koyacağını söyleyerek moral depolamak üzere bir araya geldiler. İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Aykaç, SKM Başkanı Ahmet Topuz ve kadın kolları üyeleri ile yönetimi, hazırlanan kahvaltıda toplandılar.

Birlikte yenilen kahvaltının ardından çalışma notlarını gözden geçiren bayanlar, daha sonra yenidfen saha çalışmalarına döndüler.


Gürsu’nun konuğu

SKM’de düzenlenen kahvaltı sırasında Zeki Gürsu’da önemli konuklarını kahveyle ağırladı. Bunlardan biri olan ve ilçenin sevilen simalarından Eczacı Caner Göçmez’de kahve davetine katıldı. Etkinlik boyunca erkek konuklarını SKM önünde konuk eden Gürsu, referandumun ardından hemen hiç ara vermeden yerel seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Gürsu, 13 Nisan Perşembe günü saat 12.30’da vefat eden eski İlçe Başkanı Sabit Şahin için Kur’an okutacaklarını ve her kesi davet ettiklerini de belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.