banner3047

MHP’li Kurt, Sendika Yöneticileri İle Sohbet Etti

Türk Diyanet Vakıf Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Güngör Özcan ve sendikanın Körfez Temsilcisi Hakan Aydemir ile bir araya geldi.

Nazende Kafe & Restoran’da gerçekleşen yemekli buluşmada Körfez İlçenin tecrübeli ve sevilen siyasetçisi MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile Körfez Müftüsü Muhammed Aydın da buluşmada hazır bulundu.


 

NAZENDE VE ÇALIŞANLARINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Gerçekleşen program sırasında sendikanın Kocaeli Şube ve Körfez Temsilciliği yöneticileri ile tanışan ve kendilerine çalışmalarında başarılar dileyen MHP İl Başkanı Kurt, onlarla bol bol sohbet etti. Bu arada MHP’li Kurt, ayrıca yemeğin düzenlendiği Nazende cafe Restoran’ı ve ikramların lezzetini çok beğendiğini söyledi.

KADIN ÇALIŞANLARIN GÜNÜNÜDE KUTLADI

Kurumun mutfağını ziyaret ederek ustalar ve diğer çalışanları da tebrik eden MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, bayan çalışanların Kadınlar gününü kutlamayıda ihmal etmedi. Başkan Kurt, sunulan nefis yemekler için mutfak personeline de teşekkür ederek programını bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.