MHP’li Kurt’tan Başkent Temasları

Başkentte parti genel merkezine giden il başkanı Kurt, burada Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ı makamında ziyaret ederek, kendisi ile sohbet etti.

YALÇIN İLE BULUŞTU

Buluşma sırasında il başkanı Yunus Emre Kurt, genel başkan yardımcısı Yalçın’a ilimizde yapılan MHP’li teşkilatlar ile ilgili çalışmaları anlattı. Göreve getirildiği günden bu yana ortaya konulan performanstan memnun olduğunu belirten Semih Yalçın, her zaman Kocaeli teşkilatlarının arkasında ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

ÜLKÜ OCAKLARINA GİTTİ

MHP’li Yunus Emre Kurt ve beraberindeki heyetin sonraki durağı ise Ülkü Ocakları Genel Merkezi oldu. Eski bir ocak başkanı ve sonrasında atandığı il başkanı olarak burada genel başkan Ahmet Yiğit Yıldırım ile bir araya gelen Kurt, gördüğü yakın ilgiden ve Yıldırım’ın destek mesajları ile moral buldu. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan il başkanı Kurt, “Genel başkanımıza ilgisi ve güzel sözleri için çok teşekkür ederim. Ülkü ocaklarından yetişmekte iftihar ediyoruz” dedi.

KAPTAN’A DA GİTTİLER

Ankara’daki temasları sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de giden il başkanı Yunus Emre Kurt ve beraberindekiler, burada Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya da konuk oldu. Sancaklı ile bir araya gelen ve ilimizdeki parti çalışmaları ile ilgili sohbet eden Kurt, partinin milletvekiline ev sahipliği için teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.