MHP’li Özmen Yeni  Dönem İçin Başvurdu

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Partide belediye meclisleri ile ilgili olarak yapılan başvurularda en fazla yoğunluk Körfez teşkilatında yaşanıyor. Bu kapsamda Körfez Belediye Meclisi’nin MHP’li üyelerinden Volkan Özmen de yeni dönemde bir kez daha meclis üyesi olabilmek için aday adaylığı müracaatında bulundu.

“GALEMİZ MİLLETE HİZMET”

Parti binasına giderek kalabalık bir partili grupla birlikte resmi başvurusunu yapan mevcut meclis üyesi Volkan Özmen, “Partimizin Körfez ilçede yükselen ivmesine katkıda bulunmak, yeni dönemde belediye yönetiminde milletimize hizmet edebilmek amacıyla bir kez daha meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunuyorum” açıklamasında bulundu.

“İTTİFAKIMIZ YİNE KAZANACAK”

Volkan Özmen’in başvuru dosyasını bizzat kabul eden ve kendisine kararının hayırlı olmasını dileyen MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ise “Cumhur İttifakı olarak Körfez ilçemizde çok güçlü bir konumdayız. İnşallah önümüzdeki yerel seçimleri de yine bu birliktelikle kazanacağız. Mart ayında tarihi bir zafer kazanacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.