MHP’lilerden Esnafa Hediye Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı

İlçe başkanı Doğan Bekiroğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile partililer, ilçe genelinde esnAaf turuna çıktılar. Körfez genelindeki esnaflara uğrayan ve Kur’an-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye eden MHP’li yöneticilere esnaf temsilcilerinin yakın alaka göstermeleri de dikkat çekti.

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRECEK

Çalışma ile ilgili açıklama yapan MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, “Körfez ilçemizin bütün mahalllerindeki esnaflarımızı tüm teşkilat birimlerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Esnaflarımıza Kuran-ı Kerim ve şanlı Türk bayrağımızı hediye ettik. Esnaflarımıza gösterdikleri yakın alaka dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Saha programlarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.