Milletvekili Yaman, Öztürk’ü Kutladı

Bugüne kadar çok sayıda önemli ismi makamında kabul eden kutlamalarını alan Öztürk, geçtiğimiz günlerde önemli bir protokol mensubunu ağırladı.

YAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk ile kurum binasındaki makamında buluştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında milletvekili Yaman, Öztürk’ü göreve getirilişi dolayısıyla kutladı. Öztürk de milletvekili Cemil Yaman’a destek ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

KALABALIK GİTTİLER

Öte yandan gerçekleşen ziyaret sırasında milletvekili Yaman’a; belediye başkan yardımcıları İbrahim Çırpan, Faruk Denli ve Osman Yurt, koordinatör Selattin Kabadayıoğlu, Halkla İlişkiler Şefi Veysel Köksal, meclis üyeleri etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.