MORALI AK PARTİ'DEN VEKİL ADAYI OLUYOR

24 Haziran erken seçimlerine çok az bir süre kaldı. Ak Parti’de milletvekili aday adaylığı için son gün olmasına rağmen başvurular tüm hızıyla sürüyor. Son gün milletvekilliği aday adaylığı içinde sürpriz isimlerde başvurularını yapıyor. O isimlerden biri de Sibel Moralı

Körfez Ticaret Odası’nın önceki dönem başkanı Sibel Moralı’nın saat 17:30’da Ak Parti İl binasına gelerek aday olacağı öğrenildi.

SİBEL MORALI KİMDİR?

1971 yılında Körfez ilçede dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu bu ilçede bitirdikten sonra lise tahsilini İzmit Teknik Lisesi’nde yaptı. Aynı okulun elektrik bölümünden mezun oldu. Moralı, ayrıca 2016 yılında Çalışma Ekonomisi bölümünü bitirdi. İlk olarak TÜPRAŞ’ın haberleşme bölümünde iş deneyimini kazanan ve 5.5 yıl burada görev yapan Moralı, daha sonra işten ayrılarak ticarete atılmak istedi. Hangi iş kolunda çalışmasının uygun olacağına karar verdi ve iş güvenliği konusunda değerlendirmeler yaptı. Gelecekte iş güvenliği firmalarına ihtiyaç duyulacağını öngören Sibel Moralı, 2004 yılında STM İş Güvenliği Danışmanlık ve Özel Eğitim Merkezi’ni kurdu. Körfez ilçesi ve Kocaeli genelinde önemli bir firma haline gelen STM’yi kısa sürede yukarılara taşımayı başaran Moralı, geçtiğimiz dönem Körfez Ticaret Odası’nda komite başkanlığı görevi yaptı ve oda meclisine girdi. Aynı dönem yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Sibel Moralı, yönetimde meydana gelen eksilmenin ardından asil yönetim kurulu üyeliğine geçti. Mustafa Efe’in beklenmeyen ölümünün ardından boşalan KTO başkanlığına da oy birliği ile seçildi. Moralı, kısa süre önce gerçekleştirilen kongrede, aday olmayarak Recep Öztürk lehine çekildi. Muhsin Moralı ile evli olan Sibel Hanımın Mert ve Seda isminde iki çocuğu bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.