Müftü Aydın’dan Esnaf Odası Ziyareti

Körfez ilçenin en büyük sivil toplum kuruluşu olan ve binlerce esnafın çatı kuruluşu olarak önemli bir görev üstlenen Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlığını yürüten Yahya Öztürk’ün makamı şu sıra hiç boş kalmıyor. Başkan Öztürk, dün de Körfez Müftüsü Muhammed Aydın’ı oda binasında ağırladı ve kendisi ile samimi bir şekilde sohbet etti.

“İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Beraberindeki heyetle Esnaf Odası Başkanı Öztürk’e konuk olan Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, “Esnafımız için önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizler özellikle kamu kurumları ve diğer özel kurumlar arasındaki iş birliğini her zaman önemsiyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

MÜFTÜ’DEN HEDİYE

Müftü Aydın ve beraberindeki heyetle yakından ilgilenen Oda Başkanı Yahya Öztürk ise, “Körfez ilçemizde binlerce esnafımız var. Sizleri çok başarılı buluyoruz” diye konuştu. Öte yandan Müftü Muhammed Aydın, oda başkanı Öztürk’e bir hediye takdim etti. Buluşma çay eşliğinde yapılan sohbetle devam etti. Oda yöneticilerinden Hakan Tatlı da ziyarette hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.