Müftüden eşlere tavsiyeler
Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker,  Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde ”İslam’da aile ve aile içi iletişim” konulu bir konferans verdi. Kandıra Belediyesi’nin organize ettiği konferansı Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Başiskele İlçe Müftüsü İsa Aktaş, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız ve yüzlerce vatandaş izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okunan Kur’an-ı Kerim, katılımcıların beğenisini topladı.

Eşlere tavsiyeler

Konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker çok önemli açıklamalarda bulundu. Müftü Şeker, “Ailede ayrım yapmak inancımızda, dayağın da dinimizde yeri yoktur. Evli çiftler evinde diz dize, göz göze gelip tatlı bir muhabbet ederse, Allah da rahmetiyle aralarına girer. Aile içerisinde eşler olarak, birbirinize hayır duaları edin” dedi. Programın sonunda Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.