Muhtar Adayından Dernek  Başkanına Hizmet Teşekkürü

 Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde muhtar adayı olarak çalışmalarını sürdüren Orhan Özmen, Yarımcalılar Derneği yönetiminin konuğu oldu.

DERNEK BAŞKANI VE YÖNETİMİNİ KUTLADI

Dernek başkanı Atakan Yavuz ve yönetimini tebrik eden muhtar adayı Orhan Özmen, “Yarımcalılar Derneğimizin çalışmalarını ve memleketimize yaptığı katkıları iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz. Kente dair katkıları dolayısıyla başkanımız Atakan Yavuz’u tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar adayı Orhan Özmen’in başarılı çalışmaları ve hizmetlerinden ötürü plaket takdim ettiği Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz ise “Muhtar adayımıza bu nazik düşüncesi için kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisi bir yola çıkmıştır, hakkında hayırslısı olsun diyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.