MUHTAR ADAYLARINDAN  YARIMCALILARA ZİYARET

Özellikle Atakan Yavuz’un başkanlığına getirilmesinin ardından büyük bir hareketlilik içine giren, bir anda gerçekleşen organizasyonlarla kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başaran Yarımcalılar Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği, sadece siyasi parti temsilcilerinin değil, muhtar adaylarının da ilgisini çekiyor.

MUHTAR ADAYLARI AĞIRLANDI

Bu kapsamda dernek yönetimi, geçtiğimiz gün Körfez Mimar Sinan Mahallesi Muhtar adaylarından başarılı iş insanı Mehmet Çöven ile Hacı Osman Mahallesi Muhtar adayı olan Sadık Aydın’ı konuk etti. Dernek başkanı Atakan Yavuz’a ilk ziyaret adaylardan Mehmet Çöven ile eşi tarafından yapıldı.

ÇÖVEN’DEN ÇİÇEK TAKDİMİ

Buluşma sırasında başkan Yavuz’a çiçek takdiminde bulunan Mehmet Çöven, gerçekleşen nezaket ziyareti sırasında gösterilen yakın ilgi dolayısıyla dernek yöneticilerine teşekkür etti. Daha sonra dernek yönetiminin konuğu olan Hacı Osman adayı Sadık Aydın ise ev sahipliği dolayısıyla ve Atakan Yavuz ve yönetimine şükranlarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.