Muhtar Günbatı Ve Ataş’tan  Körfez MHP’ye Ziyaret

Kentimizin en başarılı muhtarları arasında gösterilen, özellikle pandemi sürecinde bölgesine yönelik yapılan çalışmaların öncüsü olarak dikkat çeken Körfez ilçeye bağlı Elmacık Mahallesi Muhtarı Ömer Günbatı, geçtiğimiz gün özel bir ziyarette bulundu. Günbatı ile birlikte Cengiz Ataş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı’na konuk oldu.

BEKİROĞLU MEMNUN KALDI

Muhtar Günbatı ve beraberindeki Cengiz Ataş, MHP ziyareti sırasında Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ile bir araya geldi ve kendisine bir çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. Konukları ile yakından ilgilenen İlçe Başkanı Bekiroğlu ise “Dava arkadaşlarımız olan Elmacık Köyü Muhtarımız Ömer Günbatı ve Cengiz Ataş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Körfez ilçemizde çok başarılı çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817