Muhtar Halil Taş Muhteşem Bir Düğünle Oğlunu Evlendirdi

Halil- Sebile Taş çiftinin yakışıklı oğulları Tarık ile Süreyya-Şehmuz Çiftçi çiftinin güzel kızları Ceylan’ın düğünleri muhteşem bir kalabalık huzurunda yapıldı. Yukarı Hereke Polat Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

PROTOKOL AKINI VARDI

Düzenlenen düğün merasimine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, gazetemiz genel yayın yönetmeni Burhan Yarar, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti İl yöneticilerinden Fehmi Öztürk, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Faruk Denli, İzmit Belediye Başkanı Yardımcısı Emirşah Torun, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Kentin kanaat önderlerinden Emin Öztürk, Körfez Belediyesi Muhtarlık Birimi Müdürü Özcan Efe, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmaz, Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak ve Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ile çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI SÖĞÜT KIYDI

Belediye başkanı Şener Söğüt’ün kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini ise Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti İl yöneticisi Fehmi Öztürk, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Faruk Denli, İzmit Belediye Başkanı Yardımcısı Emirşah Torun, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım yaptı. Kıyılan nikah sonrasında, genel koordinatör evlilik cüzdanını mutluluklar temennisi ile gelin hanıma takdim etti.

TAKI YAĞMURU VARDI

Öte yandan kıyılan nikah sonrasında takı takma yarışı başladı. Düğündeki yerini alan binlerce davetli, çifti tebrik ederek takısını takmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Konukların ilgisi ile Ceylan ve Tarık çifti adeta takı yağmuruna tutuldu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.