Muhtar Mehmet Çöven’in  Makamı Hiç Boş Kalmıyor

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Körfez ilçenin en büyük yerleşim alanı olan Mimar Sinan Mahallesi’nde dört dönemdir görevde bulunan Aynur Şöhretli Yiğit’e ağır bir yenilgi yaşatarak muhtarlığı kazanan Mehmet Çöven’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çöven’in önceki gün yine çok özel konukları vardı.

ENGİN KOYUN’DAN ZİYARET

Kentimizin saygın iş insanlarından olan ve bir süre öncesine kadar Kocaelispor Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Yelkent Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Koyun ile şirket yöneticileri, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven’i makamında ziyaret etti ve kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.

SERİ ZİYARETLER

Yeni muhtar Mehmet Çöven’i ziyaret edenler arasında; Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk, siyasi parti temsilcileri, bölgede bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkan ve diğer temsilcileri ile Mimar Sinan Mahallesi sakinleri yer aldı. Vatandaşlar, büyük bir fark ile seçimleri kazanan Mehmet Çöven’e muhtarlık görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817