Muhtar Öner’in Oğlu  Evliliğe İlk Adımını Attı

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Muhtar Yusuf Öner ve Ayşe Öner çiftinin yakışıklı oğulları Oğuz ile Şehriye-Alican Bilmez çiftinin güzel kızları Sedanur’un nişan merasimi, 17 Ağustos Kalıcı Konutları’ndaki Polat Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Gençleri ve ailelerini bu mutlu günlerinde Körfez ilçenin protokol mensupları da yalnız bırakmadı.

PROTOKOL AKINI VARDI

Düzenlenen nişan merasimine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcısı Faruk Denli, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, başkan yardımcıları Yunus Küçük, Erdoğan Songur, meclis üyesi Cengiz Öztürk, Körfez Belediyesi Muhtarlık Masası Müdürü Özcan Efe, Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Özmen, gazetemiz genel yayın yönetmeni Burhan Yarar, Ses Kocaeli Körfez Temsilcisi Nabi Yazıcı, Sönmez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Sönmez, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kutluca Mahallesi Muhtarı Engin Öztürk, Cumhuriyet mahallesi muhtarı Abdurrahman Can , 17 Agustos mahallesi muhtarı Halil Taş ile çiftin dost ve akrabaları katıldı.

SÖĞÜT VE TUNA YÜZÜKLERİ TAKTI

Çiftin nişan yüzüklerini belediye başkanı Şener Söğüt ile ilçe başkanı Ramazan Tuna taktı. Söğüt ve Tuna, yaptıkları konuşmalarda gençleri tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Yüzüklerin takılmasının ardından doyasıya eğlenildi. Söğüt ve Tuna genç nişanlılara birer altın hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.