Müsiad Enerji Ve Çevre Sektör Kurulu İzaydaş’ta Buluştu

Sabah kahvaltısı ile başlayan program, İZAYDAŞ tanıtım filminin izlenmesi ve misafirlere fabrikanın gezdirilmesi ile devam etti. Gezinin ardından MÜSİAD 1.Bölgede bulunan 17 Şubenin Enerji ve Çevre Sektör Kurulu üyeleri ile toplantı yapıldı. Toplantının açılış konuşmalarını ev sahibi Muhammed Saraç yaptı. Saraç yapmış olduğu konuşmasında Kocaeli’nin ekonomik, kültürel, demografik yapısına değinerek, şehri gelen heyete tanıttı. MÜSİAD Kocaeli Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Hüseyin Cıcık, yapmış olduğu konuşmada Enerji Sektörünün sanayinin ve üretimin vazgeçilmez bir parçası olduğuna ve kendi kaynakları ile kendisine yeten bir ülke olmak için emin adımlarla yürünülmesi gerektiğine değindi. Konuşmaların ardından MÜSİAD Genel Merkez Enerji ve Sektör kurulu Başkanı İsmail Hakkı Karaca’nın riyasetinde toplantı yapıldı. Karaca küresel enerji tüketimi ve Orta Vadeli Planda Yeşil Dönüşümün yeri hakkında sunum yaptı.

Toplantı ve sunumların ardından, 17 farklı şehirden gelen sektör kurulu temsilcilerine Kocaeli’nin simgesi haline gelen Ormanya Tabiat Parkı gezisi düzenlendi. Program, heyetin MÜSİAD Kocaeli Şubesini ziyareti ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.