MUŞLULAR : BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ.!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarılı bulunarak 31 Mart seçimleri öncesinde ikinci kez aday gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki akşam Muşlu hemşehrileri ile bir araya geldi. Dernek yönetimi ve üyelerinin dernek binasına gelişi sırasında büyük sevgi gösterileri ile karşıladığı Söğüt, hemşehrilerine aynı sıcaklıkla karşılık verdi.

MEŞALELERLE KARŞILADILAR

BÜYÜK COŞKU VARDI.!

Dernek başkanı Adem Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık bir topluluğun meşaleler ve tezahüratlarla binaya giriş yapan Söğüt’e ziyareti sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, il yönetim kurulu üyesi Fehmi Öztürk, belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşlik etti.

BAŞKAN ADEM KAYA'DAN MÜKEMMEL EV SAHİPLİĞİ

KONUKLARA KETE, ÇİG KÖFTE, ŞALGAM, AYRAN, ÇAY İKRAM ETTİLER

Buluşmada ilk olarak konuşan dernek başkanı Adem Kaya, hemşehrileri olan körfez belediye başkanı Şener Söğüt‘ün yeniden aday gösterilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini bundan sonraki süreçte kendisiyle sürekli Ortak hareket ederek gerekli desteği ve katkıyı sunacaklarını dile getirdi. Kaya açıklamasında Ziyaretleri dolayısıyla başkan Söğüt ve beraberindeki heyet teşekkür etti.

BAŞKAN OKUTAN : BEN TRABZONLUYUM  EN AZ YÜZDE 61 İSTİYORUM

Daha sonra konuşan AK Parti Körfez ilçe başkanı Nurettin Okutan, Muşlu vatandaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Okutan konuşmasında, “ Barbaros Mahallemizden daha önceki seçimlerde 1. parti olarak çıktık.  31 Mart seçimlerinde de rekor bir oyla partimize destek bekliyoruz. Ben Trabzonluyum, inşallah desteğiniz en az %61 olacaktır” dedi.

SÖĞÜT: HEMŞERİLERİMİN DESTEĞİNDEN ÇOK MEMNUN OLDUM

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise yaptığı konuşmasında Muşlu hemşehrileri ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk içinde olduğunu dile getirdi. Körfez ilçe için yapmak istedikleri daha çok şey olduğunu dile getiren Söğüt, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

BAŞKAN SÖĞÜT “ DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

“Daha önce söylediğimiz gibi 31 Mart’ta inşallah düğünümüzü yapacağız. Körfez halkımızın bölgemizde görülmemiş bir seçim sonucu ile bizlerin yanında yer alacağına yürekten inanıyorum. İlçemiz için daha yapacak çok işimiz var. Bu yolculukta bizlere yol arkadaşlığı yapan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum.

BAŞKAN SÖĞÜT “SİZLERİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

İlçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının desteği bu süreçte çok önemli. Özellikle Muşlu hemşehrilerimin desteği her şeyden daha da önemli. Bu nedenle bugünkü karşılamanız, coşkunuz, heyecanınız ve verdiğiniz büyük destek, bizlerin yolumuza ışık olacaktır.

SALONDA İZDİHAM VARDI. OTURACAK SANDALYE KALMADI.!

Adaylığımızın ilan edilmesinin ardından verilen büyük destek ve sizlerin gösterdiğiniz bu ilgi, hepimize büyük sorumluluklar da yüklüyor. Bizler, bütün bir ekip olarak bu sorumluluğun bilinci ile hareket edeceğiz. Geçen sürede Körfez ilçemize halkımızın da talepleri doğrultusunda büyük hizmetler kazandırdık. Şimdi bunların daha büyük ve görkemlilerini bölgemize kazandırma zamanı. Yeni ve büyük hedeflerimiz için inşallah bizler hazırız, ekibimiz hazır ve inanıyorum ki bütün bir Körfez hazır. Yolumuz açık olsun.”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.