Muşlulardan, Vanlılara  ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Dernek başkanı Adem Kaya ve beraberindeki heyet, önceki gün Körfez Vanlılar Derneği yönetiminin konuğu oldu. Bir süre önce kendi mülklerini alarak dernek faaliyetlerini sahibi oldukları yerde devam ettiren Vanlılar Derneği’ni tebrik eden konuk başkan Adem Kaya, “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.

YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve güncel meselelerin de sohbet konusu olduğu ziyaretle ilgili konuşan Körfez Muşlular Derneği Başkanı Adem Kaya, “Kendi mülklerini alıp kısa süre önce açılışını gerçekleştiren Körfez Vanlılar Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri dolayısıyla dernek başkanımız Abdurrahman Kurulu ve yönetim kuruluna şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.