Müteahhitler Körfez’de Örgütlendi

Körfez Müteahhitler Birliği’ni oluşturan ve bu kapsamda seslerini yükseltip, taleplerini dile getirmeyi amaçlayan yapılanma kapsamında ilk toplantı, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

30 MÜTEAHHİT KATILDI

Kutem Kafe isimli işletmede gerçekleşen buluşmaya ilçede bulunan 30 sektör temsilcisi yer aldı. Yapılan ilk oturumda ilçedeki tüm müteahhitlerin birlik kapsamına dahil edilmesi fikri benimsenirken, ekonomik yönden sektörü etkileyen bazı özel konular da ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖNEMLİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Buna göre Körfezli müteahhitler bu toplantıda; artan maliyetlerden dolayı ortak malzeme temini, inşaat yapım aşamasında işçilik kalitesinin müşteriye en üst seviyede sunulması ve resmi kurumlarla verimli iletişimin sağlanabilmesi için çözüm yolları konuları ele alındı. Birlik üyeleri yeni oluşumun Körfez ilçeye hayırlı olması temennisinde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.