Müzisyenler İftarda Buluştu

Dernek yönetimi, kent genelinde bulunan müzisyenleri düzenlenen iftar organizasyonunda bir araya getirdi. Tütünçifklik Kuzey Mahallesi’nde bulunan Elçin Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programı geniş bir katılımla gerçekleşti.

“BİRLİKTELİĞİMİZ BOZULAMAZ”

Kocaeli genelindeki müzisyenlerin aileleri ile birlikte katıldıkları iftar buluşmasında bir konuşma yapan dernek başkanı Musa Sevindik, “Böylesine bir programda bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Biz, kentimizdeki müzisyenler olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bu bizi hep güçlü kılacak” açıklamasında bulundu.

MÜZİSYENLERE PLAKET

Bu arada yapılan konuşmaların ardından ilimizde müziğe ve müzisyenlere olan katkıları dolayısıyla bazı isimlere plaketle teşekkür edildi. Sanatçılara plaketlerini Başkan Musa Sevindik bizzat takdim etti.

PLAKET ALAN MÜZİSYENLER

Remzi Akbaba

Şenol Can

Nuray Görür

Engin Akyaz

Nazif Öztekin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 3 hafta önce

Oruç tutmayanlar iftar için biraraya gelmiş.. çok güzel bir gelenek!

banner2817