Narkotik göz açtırmadı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri tarafından 2 ay süren takip sonrasında, operasyonla yakalanan 21 kişi Körfez Adliyesi’nde Hakim karşısına çıkartıldılar.

Alınan bilgi ve iddialara göre, sokaklarda satıcı oldukları iddia edilen 21 kişi, Körfez, İzmit, Derince, Dilovası ve Gölcük’te yapılan başarılı operasyonlarla yakalandılar. Eş zamanlı yapılan operasyonla yakalanan zanlıların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda da, piyasaya yeni sürülen ve gençleri tuzağa düşüren skank adlı uyuşturucu, beraberinde bonzai, toz esrar, kubar esrar ele geçirildi.

Yakalanan zanlılar, ifadelerinde kullanıcı olduklarını söyleseler de, bazıları suç üstünde yakalanan şahısların aralarında daha önce de benzeri suçlarda kayıtlı olanları da var. İlk ifadeleri alınan 21 kişi, sabah erken saatlerde Körfez Adliyesi’nde Hakim karşısına çıkartıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.