Necla Nazır, Körfezli Kadınlarla Buluşacak


Sadece bayan davetlilerin kabul edileceği konferans, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde 3 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek ve saat 14.00’te başlayacak. Söyleşiye konuşmacı olarak tasavvuf ehli bir isim olarak beliren eski sinema sanatçısı Necla Nazır olacak.

ÇOK ÖZEL KONULAR

Türkiye genelinde bayanlara yönelik söyleşilerde bulunan ülkemizin tanınmış simalarından Necla Nazır, bir araya geldiği kadın sohbetlerinde Allah sevgisinin önemi, tövbenin gerekliliği ve yaratılış gayesi ile hayatın anlamı üzerine bir sohbet gerçekleştirecek. Bu çok özel kadın buluşmasının moderatörlüğünü de Esma Albayrak yapacak.

AİLE HAYATI ÜZERİNE

Konuşmacı Necla Nazır’ın bu kadın buluşmalarını daha çok aile hayatı üzerine yaptığı, aile hayatının dejenere olduğu günümüzde bu tür konferanslarla aile yaşamının desteklenmek istendiği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.