NEFESLERİ KESEN FİNAL.! KARADENİZLİLER’DE ŞAMPİYON BAŞARAN FK OLDU

Güney Mahallesi’ndeki Kalkanlar Halı Saha’da oynanan final maçında Başaran FK takımı ile Kurtuluş Döviz takımları karşı karşıya geldi.

Rakibi önünde üstün bir futbol ortaya koyan Başaran FK sahadan 7-3 galip ayrıldı ve kupaya uzanan takım oldu.

KUPALAR SAHİBİNİ BULDU

12 takımın katılarak mücadele ettiği turnuvanın finalini kaybeden Kurtuluş Döviz ise ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. Turnuvanın ödül töreni ise dün yine Kalkanlar Halı Saha’da gerçekleşti. Düzenlenen törene Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kurtuluş Kuyumculuk firmasının sahibi Körfezli iş insanlarından Muhammet Kurtuluş ve çok sayıda davetli katıldı.

TURNUVANIN ‘EN’LERİ TAM 32 GOL ATTI .!

Öte yandan turnuvada gol krallığını attığı 32 gol ile Ak Parti Körfez ilçe başkan yardımcısı Körfez ilçenin sevilen esnafı Ahmet Kapçak’ın kardeşi Ömer Kapçak elde ederken, en iyi kaleci ise Samet Bostan seçildi.


 

KAPTAN BAŞARAN ÇOK ETKİLİYDİ

Ayrıca Başaran FK takımın başarısındaki en önemli etkenlerden biri de takım kaptanlığını da yapan, aynı zamanda Körfez Belediyesi Satınalma Birimi personellerinden Oğuz Başaran’ın etkili oyunu dikkat çekti.

Gerçekleşen ödül töreninde şampiyon takımın kupasını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ikinciliği elde eden takıma da kupasını AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817