Nev-Eda Korosu’ndan Derince’de Muhteşem Konser

Şef Erbil Aydın Yönetiminde

Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri, 60 Evler Gösteri Merkezi’nde yine müzik ziyafetine sahne oldu. Aynı zamanda Derince Lisesi mezunu olan ünlü koro şefi Erbil Aydın yönetimindeki Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne aldığı Gösteri Merkezi’ndeki etkinliği Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, dernek yöneticileri ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.

Başkan Aygün’den Teşekkür

Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu’nun hem koro hem de solo performanslar sahnelendiği konserde seslendirilen Türk Sanat Musikisinin eşsiz eserleri Derincelilere unutamayacakları bir akşam yaşattı. Konserin ardından Şef Erbil Aydın’a plaket takdim eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince'de bu akşam bizlere Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerini seslendiren Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu üyelerine ve bu etkinliği birlikte düzenlediğimiz Derince Lisesi Mezunları Derneği'ne çok teşekkür ediyorum. Kültürel ve sanatsal etkinliklerle Derincemiz Kocaeli'nin yeni çekim merkezi olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.