Odtü Kyöv’de “Cumhuriyet” Coşkusu

Okul lobisinde “CUMHURİYET “ isimli eserlerin sergilenmesiyle başlayan kutlamalar, sınıfların ve koridorların öğrencilerin hazırladığı görsellerle donatılmasıyla devam etti. Altı Şapkalı  Düşünme Tekniği çerçevesinde hazırlanan teknikle öğrenciler Cumhuriyetin getirdiği yenilikleri her yönüyle kavradılar.                                                                                                     

Okul konferans salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı. ODTÜ KYÖV Okulları Müdürü Güler TELLİ'nin anlamlı konuşmasının ardından; 5.sınıflar Cumhuriyet ile ilgili marşları seslendirdi. 7., 9. ve 10.sınıf öğrencileri oratoryo performansları ile dönemin duygu dolu anlarına götürdüler. 3.sınıf öğrencileri dans gösterileri ile törene ayrı bir renk katarken; Cumhuriyet coşkusunu heyecanla yaşayıp izleyenlere de yaşattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.