Ömer Faruk Coşkun  SP’den Meclise Aday Adayı 

İlçede belediye başkan adayı olarak Erkan Küçükemirler ile yola çıkma kararı alan SP’de önceki gün önemli bir isim belediye meclis üyeliği için resmi müracaatta bulundu.

PARTİLİLER YALNIZ BIRAKMADI

Partide geçmiş dönemde uzun yıllar Körfez İlçe Başkanlığı yapan ve hali hazırda il yönetiminde yer alan iş insanı Ömer Faruk Coşkun, kalabalık bir topluluğun hazır bulunduğu törenle meclis üyeliğine aday adayı olduğunu ilan etti. Coşkun’u başvurusu sırasında SP Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Sarıdoğan, Körfez Belediye Başkan adayı Erkan Küçükemirler, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, dostları ile kalabalık partili grup yalnız bırakmadı.

“MİLLİ GÖRÜŞE OLAN İHTİYAÇ GİDEREK ARTIYOR”

Törende başvuru dosyasını ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı’ya teslim eden aday adayı Coşkun, “Zaman geçtikçe Türk milletinin, devletimizin ve en nihayetinde yerel yönetim birimlerimizin Saadet Partisi’ne, başta ekonomi olmak üzere partimizin programlarına, milli görüş hareketimizin ehliyet ve liyakatli kadrolarına olan ihtiyacı artıyor.

TAHTALI TEBRİK ETTİ

Biz de bugün meclis üyesi olarak milletimize hizmet edebilmek için aday adaylığı başvurumuzu yapıyoruz. Körfez Belediyesinin milli görüşün ehil kadrolarına ihtiyacı var. Erkan başkanımızla birlikte bizler göreve hazırız” diye konuştu. İlçe başkanı Tahtalı ise açıklamasında “Partimizden meclis üyeliği için başvuruda bulunan, il yönetim kurulu üyemiz, önceki dönem ilçe başkanımız Ömer Faruk Coşkun beye hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.