Önal’dan Vali Ziyareti

Kentimizin tanınmış ve saygın simalarından olan, özellikle yardımsever kişiliği ile bilinen ve aynı zamanda ilimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak kabul gören Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın da başkanı olan Ahmet Önal, önceki gün Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile makamında bir araya geldi.

ÖNAL AİLESİNDEN ZİYARET

Gerçekleşen ziyaret sırasında Vakıf Başkanı ve iş insanı Ahmet Önal’a oğulları Şahin Önal ile aynı zamanda AK Parti Körfez Belediyesi meclis üyesi adayı olan Doğan Önal da eşlik etti. Buluşma ile ilgili açıklana yapan Ahmet Önal, “Kıymetli Valimiz Sayın Seddar Yavuz beyi makamında ziyaret ettik. Kendilerine kabulleri dolayısıyla saygılarımızı arz ederiz” dedi. Vali Yavuz da ziyaret için Ahmet Önal’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.