ÖNCE OTOMOBİLE, SONRA DİREĞE VURDU

Alınan bilgi ve iddialara göre akşam saatlerinde meydana gelen kazada, caddenin insanlarla dolu olduğu sırada, yan yoldan gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 34 UY 4915 plakalı otomobil, yan yoldan caddeye giriş yapan 39 DE 778 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan 34 plakalı otomobil yoldan çıktı ve kaldırımda ki direğe vurarak durabildi. Bu sırada, 39 plakalı otomobil de aynı etkiyle Türk Telekom’a ait olan 06 AFR 639 plakalı araca çarptı.

3 aracın karıştığı kazada, şans eseri kaldırımda yürüyen vatandaşlardan yaralanan olmadı. Ehliyetsiz olduğu iddia edilen ve yaralanan 34 plakalı otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturtma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.