ÖNEM’le Kalalım

 Kocaeli Valisi Sayın Seddar YAVUZ himayesinde yürütülen ÖNEM Projesi Galası’na Kocaeli Valisi Sayın Seddar YAVUZ ve eşi Selda YAVUZ Hanımefendi, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer AKMANŞEN, il ve ilçe protokolü, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

  Galada halk oyunları gösterisi, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırladıkları eserlerin sergisi ve sahne gösterileri sergilendi.  Sahne gösterilerinin ardından programda yer alan öğrencilerimize hediyeleri protokol tarafından takdim edilirken sayın Valimiz Seddar YAVUZ'a öğrencilerin hazırladığı tablo hediye edildi.

  2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Darıca ilçemizdeki öğrencilerimize, sadece akademik alanda değil; aynı zamanda milli, manevi ve kültürel değerler açısından da gelişmelerine odaklanan 19 Faaliyet alanında 568 ÖNEM etkinliği gerçekleştirilmiş olup önem faaliyetlerinde yüzlerce öğretmenimiz görev almış ve 417 hamimiz destek olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.