Onur ve Ceylan Evliler Kervanına Katıldılar

Genç çiftin bir ömür boyu birlikte olmaya “Evet” dedikleri tören Yarımca Atalar Mahallesi’nde Yağmur Restaurant bahçesinde gerçekleşti.

Pandemi nedeniyle davetli sayısı kısıtlı tutulurken, düğüne yaklaşık 300 kişi katıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, genç çiftin nikahını kıyıp, evlilik cüzdanının da geline teslim ederken, nikah şahitliklerini ilçenin tanınan ve sevilen iş adamları ve simaları olan Harun Bozkurt, İlhan Akkurt, Emren Karataş ve Abdulhamit Akçay yaptılar.

Düğün töreni ile Gülhanım ve Nuri Yıldız’ın kızları Ceylan ile Zilfi ve Oğuzhan çiftinin çocukları Onur Kaya evliler kervanına katılmış oldular. Mutlulukları yüzlerinden okunan çifte eşlik eden konuklar, yemekli ve müzikli olan düğünde eğlenerek bu güzel güne katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.