Orak, Danışmaya Damga Vurdu.!

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz günlerde düzenlenen 100. Danışma Meclisi, genel başkan yardımcılarından Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşmişti. Büyük ilgi gören ve partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıya damga vuran isim ise İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak oldu. Orak’ın yaptığı olağanüstü konuşma, dinleyenlerin “Başkanlık konuşması” sözleri kullanmasına sebep oldu. Orak, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

GENÇLİĞİ ANLATTI

“Körfez Gençlik Kolları olarak 2023, 2503 ve 2071 hedeflerimiz ışığında gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün aramızda çok kıymetli büyüklerimiz var, bu sebeple vaktinizi almamak adına yapmış olduğumuz çalışmalardan bahsetmeyeceğim. Ancak okuyan, anlayan ve anladığını hayata geçiren, istikbal hedefleri olan, tüm gönül kapılarını ardına kadar açmak için fedakarca çalışmaya söz vermiş, Daha Adil Bir Dünyanın Mümkün olduğuna iman etmiş, büyük Türkiye hedefine koşan bir gençlikten bahsetmek istiyorum.

“İŞTE O GENÇLİK BİZİZ!”

Evet, bu gençlik biziz... Çanakkale’de kanlarıyla toprağı sulayan 15’li de bizdik, 15 Temmuz’da ölümü öldüren gençler de bizdik. Askerlerine dönüp arkanızda düşman gibi bir deniz, önünüzde deniz gibi bir düşman var diyerek gemileri yakan Tarik Bin Ziyad da bizdik. Viyana kapılarına dayanan Kanuni, Fransa’nın peygamberimize hakaret içeren bir tiyatro düzenleyeceğini öğrendiğinde, ‘Ordularımla gelir devletinizi başınıza yıkarım’ deyip tiyatroyu durduran Ulu Hakan Sultan Abdülhamit Han da bizdik.

“AZİZ VATANI SAVUNACAĞIZ”

Bugün birileri bu ruhu bir harfe sığdıracaklarını sanıyor. Varsın onlar öyle sansınlar. Zira bizler biliyor ve inanıyoruz ki; enginlere sığmayan bu ruh bir harfe sığmaz, taşar. Ve buradan meydan okuyoruz, Fatih’in İstanbul surlarına diktiği sancağı da biz dalgalandıracağız. Sultan Alparslan’ın beyaz kefeniyle girdiği Anadolu’nun kapısında da biz duracağız. İçeriden ve dışarıdan yapılan amansızca saldırılara karşı bedeli ne olursa olsun bu aziz vatanı biz savunacağız.

“ALLAH’A ŞÜKROLSUN”

Büyüklerimiz emin olsun, gönülleri rahat olsun. Uğruna nice bedeller ödedikleri bu davayı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 2053 ve 2071 hedeflerine biz ulaştıracak ve büyük Türkiye’yi bizler inşa edeceğiz. Bu aziz davanın gençleri olarak; tankların arasından sessizce belediye başkanın evine kaçıp terlikle darbe izleyen 15 Temmuz kaçaklarının ağzında yalan yuva yapanların değil, darbe gecesi ‘Efendim sizi yurt dışına çıkaralım’ dediklerinde hiddetlenen ve ‘Öleceksem vatanımda ölürüm’ diyerek aslanlar gibi meydana inen Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında yol yürümeyi bizlere nasip eden Allah’a sonsuz defa şükrediyoruz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.