Orak’tan Çok Net Çıkış!


Yaptığı açıklamada son günlerde yaşanan bir tartışmaya atıfta bulunan Başkan Orak, “dava” mesajını verdi. Orak yaptığı o net açıklamasında tartışmalara şu sözlerle açıklık getirdi:

“DAVA SAHİPLERİNİ TEHDİT ETMEK OLMAZ”

“Sıra bekleyerek dava güdülmez, intikam söylemiyle millete hizmet edilmez, eksik bir şey varsa usulüyle söylenir ama çıkıp da bu davayı tehdit edersen, kimliğini unutup siyasi bir havayla aba altından sopa göstermeye kalkarsan bu olmaz. Bir kişiyi, bir kurumu değil ömrünü bu yola vermiş insanları da tehdit etmiş olursun!

“MUTLAKA CEVABIMIZ VARDIR”

Sonra o okumayı beklediğiniz kitabın sayfalarında Recep Tayyip Erdoğan’ın temsil ettiği mazluma umut olan bu dava uğruna bedel ödemekten korkusu olmayan, her bedeli lütuf sayan dava adamlarına denk gelirsin. Unutulmasın ki; kitabı bugüne kadar ehline veren millet sıraya göre değil hakikate göre verdi. O yüzden intikam hırsıyla hakikati göremeyen gözlerin sadece tehditkar sözleri olur. Ömrünü bu davaya veren bizlerinse bu sözlere her zaman bir cevabı mutlaka vardır”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.