Osman Badem’in hedefi Tarafsızlar
 Tüm mesaisini parti çalışmalarına ayıran İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yönetimi, yaptığı haftalık toplantıda son gelişmeleri değerlendirdi. Çalışmaların sonucunun memnuniyet verici olduğunu belirten Osman Badem, ‘’İçerde ve dışarıda önümüzü kesmek için çalışmalar yapılıyor ama bu halkın doğruyu görmesine engel olunamayacaktır’’ dedi. Yapılan toplantıda, mahallelerden gelen sonuçlar, üye kayıtları ve son gündem değerlendirildi.


Tıp Bayramı

Osman Badem ve ekibi, çalışmalar sırasında sağlık çalışanlarını da unutmadı. Körfez Diş Hastanesi’ne uğrayan Osman Badem, yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek’le, hastane Başhekimi Doktor Zehra Salih Coşkun, yönetimi ve personelin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Kutlamalar, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da katılımıyla sağlık ocaklarıyla devam etti.


Saha Çalışmaları

Referandum çalışmalarına sahada da devam eden Osman Badem ve yönetimi, mahallelerde yaptığı kahvaltılı toplantılara, dernek ziyaretlerine devam ederek, ‘’Evet’’ oyu için ikna etmeye çalıştı. Osman Badem, özellikle tarafsız ve ilk kez oy kullanacak kesimi hedef seçtiklerini ifade ederek, ‘’Bu vatandaşlarımıza sistem değişikliğinin gereğini anlatıp, ikna etmeliyiz’’ dedi. Saha çalışmalarına Milletvekilleri de katkı sağlayarak, ikna çalışmalarının etkili olması için destek verdiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.