Özcoşkunlar Mağazası Törenle Açıldı

Kentimizin tanınmış simalarından olan, Körfez siyasetinde saygın bir yeri bulunan, uzun yıllar Saadet Partisi’nin Körfez İlçe Başkanlığını yapan ve son olarak yapılacak olan 31 Mart seçimleri öncesinde partisinin ilçedeki belediye meclis üyesi aday listesinin ilk sırasında kendine yer bulan Ömer Faruk Coşkun’un sahibi olduğu beyaz eşya mağazasının açılışı önceki gün yapıldı. Yenilenen konsepti ile Körfez Hacı Osman Mahallesi, Bağdat Caddesi No: 214 adresinde müşterilerini ağırlayacak olan Beko Özcoşkunlar Mağazası’nın açılışı ilçe protokolünü de bir araya getirdi.

PROTOKOL AKINI VARDI

Açılış programına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Körfez Belediye Başkan adayı Orhan Bozkurt, SP Körfez Belediye Başkan adayı Erkan Küçükemirler, SP GİK Üyesi ve Meclis Üyesi adayı Recep Sarıdoğan, belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, meclis üyesi adayları, mahalli muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT KUTLADI

Açılış merasiminde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Yeni işletmemizin ilçemize ve sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Ömer beyi hizmete aldığı bu şeni işletmesi dolayısıyla da kutluyorum” açıklamasında bulundu. Yapılan konuşmaların ardından mağazanın açılışı protokol mensupları tarafından yapıldı. Yapılan kurdele kesiminin ardından davetliler mağazayı gezdi ve ürünler hakkında bilgi aldı. İşletme sahibi Ömer Faruk Coşkun ise tüm katılımcılara kendilerini böyle bir günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.