ÖZEL ÇOCUKLAR BÜYÜLEDİ

Kurum Müdürü Tazebey Yaşin tarafından yapılan sunumla başlayan gösterilerde, özel çocuklar tarafından okunan şiirler, sahne gösterileri ve folklor gösterileri ayakta alkışlandı.

Gösteriler boyunca Türk bayrağı sahneden eksik olmazken, özel çocukların hazırlayıp sundukları oyunlar sonrasında sahneye çıkan folklor ekibi de 7 bölgenin halk oyunlarını başarıyla sergilediler.

23 Nisan Çocuk Şenliği adıyla sunulan gösterilerde, özel çocukların çabaları ve ortaya koydukları başarı büyük beğeni kazandı. Gösterileri, öğrenci velileri, okul idarecileri ve protokol ile konuklar büyük bir ilgiyle izlediler.

Gösteriler sonrasında günün yorgunluğunu atmak isteyen Okul İdarecileri ve öğretmenler, Çınar Park Otel Restoran’da bir araya gelerek yemek yiyip, sohbet ettiler. Okul Müdürü Tazebey Yaşin, gösterilere emeği geçen her kese teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.