ÖZEL GÜVENLİKÇİLER İÇİN DERNEK KURULDU

Körfez’de tanınan iş adamlarından olan Zeki Aydın, ÖGÜDER (Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği)’i kurdu.

Genel Merkezin Körfez olduğu dernek 3 Eylül’de kuruluş aşamasını tamamladı ve yönetim kurulunu oluşturarak, ilk toplantısını da gerçekleştirdi.

Zeki Aydın’ın başkan olduğu dernekte, 7 kişilik yönetim kurulu ve 3 kişilik denetleme disiplin kurulu faaliyetlere ve derneğe üye kayıtlarına başladılar.

Zeki Aydın, derneğin amacının tamamen bu meslekte hizmet veren yaklaşık 2 milyon kişiye yardım olduğunu ifade ederek, “Derneğimize üye olan özel güvenlikçi arkadaşlarımız aylık 10 lira aidat ödeyecekler. Ayrıca derneğimizin yardımları için çeşitli yardımlar da alacağız. Amacımız, bu mesleği yapan ve çeşitli nedenlerle işsiz kalan, sakat kalan, hasta olan yardıma ihtiyaç duyan özel güvenlikçilere yardım etmek, az da olsa aylık para desteğinde bulunmak, yaşadıkları hukuki ve idari sorunlarında yanlarında olmaktır. Üyelik için özel güvenlikçi belgesine sahip olmak yeterlidir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun bu meslekteki her arkadaşımız üye olabilecektir. Şu anda genel merkezimiz Körfez’de, önümüzde ki günlerde il ve ilçelere temsilcilikler vereceğiz” dedi.

Zeki Aydın ilk etapta 100 bin üye hedefiyle yola çıktıklarını sözlerine ekleyerek, “Dernek olarak çalışmayan üyelerimize iş bulma faaliyetleri içinde olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.