Özel Körfezim, Eğitimci  Kadrosu İle Çok İddialı

İlimizdeki tüm okullarda da çeşitli etkinlikler tertip edildi. Körfez ilçenin en başarılı ve saygın eğitim kurumlarından biri olarak gösterilen, genel müdürlüğünü ile Kocaeli Erzurumlular Vakfı’nın kurucu başkanı olan Azmi Cihat Hatipoğlu’nun yaptığı Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Okul bahçesinde düzenlenen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul idarecilerinin günün anlam ve önemine dair yaptıkları konuşmaların ardından, öğrenciler şiirleri ve eğitimcilerin konuşmaları törende büyük ilgi gördü. Öğretmenlerimizin hazırladıkları eğlenceli şarkılarla eğlenen öğrencilerimiz halkoyunları ekibimizin gösterisini ilgiyle izledikten sonra eğitim kadromuz tanıtıldı ve sınıflara geçiş yapıldı.

EĞİTİMCİ KADROSU!

Yeni eğitim yılının ilk yılında eğitim kadrosunu tanıtan genel müdür Azmi Cihat Hatipoğlu, “Geleceğimiz olan evlatlarımızın, gençlerimizin eğitimleri için gereken her türlü çalışmayı yerine getirdik. Eğitimci kadromuz ile yine çok iddialıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.