Özel Körfezim’de Renkli Hafta Sonu

Okul bahçesinde tertip edilen etkinliğe ilçe protokolü de ilgi gösterdi ve öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

PROTOKOL DE İLGİ GÖSTERDİ

Genel müdür Azmi Cihat Hatipoğlu ve kurum idarecilerinin ev sahipliğindeki törene Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, okulda müdür olarak görev yapan isimler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan genel müdür Hatipoğlu, “Öğrencilerimiz başarılı bir yılı daha geride bıraktılar. Tüm eğitim kadromuzu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

SÖĞÜT, ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİ TEBRİK ETTİ

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Körfezim Özel Eğitim Kurumlarının yıl sonu etkinliklerine katılım sağladık. Yıl boyunca çalıştılar, emek verdiler. Eğlenmek ve şimdi tatil yapmaları onların hakkı. Eğitimcilerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Kaymakam Kalkar da konuşmasında gençleri başarı ile kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.