Özel Simya’da Mezuniyet Coşkusu

Kentimizin başarılı eğitim kurumlarından biri olan, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent bölgesinde yer alan Özel Simya Koleji’nde liseler için mezuniyet töreni düzenlendi. Okulun mezuniyet törenine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Simya Koleji Kurucu Genel Müdürü Cihan Atik, öğrenciler, veliler ile kurum idarecileri ile öğretmenler katıldı.

SÖĞÜT TEBRİK ETTİ

Ayrıca Körfez Belediye Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün oğlu Ömer Faruk Söğüt de okulun lise mezunları arasında yer aldı. Bu yüzden törene Başkan Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt ile kızı Merve Söğüt de katıldı. Törende konuşan ve bu yıl mezun olan öğrencileri kutlayan ve yüksek tahsillerinde de başarılar dileğinde bulundu.

“ÜLKEMİZ SİZLERİN OMUZLARıNDA YÜKSELECEK”

Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Simya Koleji’nde bu yıl liseyi  bitiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı sevgili genç kardeşlerime, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılında ülkemizin geleceği sizlerin omuzlarınızla şekillenecek ve büyüyecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.