Özkan, Kura Çekimine  Koyun’u da Davet Etti

Bu sene yine birbirinden güçlü futbol takımlarının mücadele edeceği turnuva, şubat ayında başlayacak. Turnuvanın kura çekimi ise 26 Ocak Cuma günü gerçekleşecek.

ÖZKAN DAVET TURUNDA

Bu yıl 12.’si düzenlenecek olan turnuvanın kura çekimi cuma günü Yönden Okulları salonunda gerçekleştirilecek ve program saat 14.00’te başlayacak. Kura çekim töreni öncesinde konuklar kokteylde ağırlanacak. Bu arada turnuvanın Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan’ın kura çekimi ile ilgili davet ziyaretleri devam ediyor.

ENGİN KOYUN’A GİTTİ

Son olarak Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’u kulüp binasında ziyaret eden komite başkanı Metin Özkan, kendisine davetiyesi ile üzerinde isminin yazılı olduğu bir formayı verdi. Buluşma sonrasında açıklama yapan Engin Koyun, “26 Ocak Cuma günü yapılacak olan 12.Geleneksel Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası Grup Kura Çekimi davetiyesini takdim eden Tertip Komitesi Başkanı Sn. Metin Özkan’a teşekkür ederim. Kentimizdeki spor organizasyonlarını her zaman destekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.