Özkarataş Seçimlerden Çok Ümitli

Bölgesinde çok sevilen esnaf olarak hemen herkese mutlaka bir iyiliği dokunmuş olan ve Yeniyalı Mahallesi’nin tüm sorunlarına vakıf olması ile bilinen Özkarataş, seçim sürecinde gittiği her yerde halkın yakın ilgisi ile karşılaşıyor.

YAKIN İLGİ SEVİNDİRDİ

Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren muhtar adayı Muhammet Özkarataş, sivil toplum kuruluşları ile buluşmaları kapsamında geçtiğimiz gün de Körfez Avcılar ve Atıcılar Derneği ile Kocaeli Taşköprülüler Derneği yönetiminin konuğu oldu. Yeniyalı Mahallesi’nin sevilen isimlerini ekip olarak alan ve başarılı bir takım çalışması ortaya koyan Özkarataş, Avcılar Derneği’nde ve Taşköprülüler Derneği’nde hemşehrilerinin yakın ilgisi ile karşılaştı.

“NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ”

Vatandaşların ilgisinin kendilerini sevindirdiğini dile getiren Yeniyalı Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Özkarataş, “Güçlü ve konusunda uzman diyebileceğimiz bir ekiple sahada çalışıyoruz. Bölgemizde bir değişimin gerekliliğini düşündük ve yola çıktık. Yeniyalı sakinlerine güveniyoruz. Milletimizin desteği ve teveccühü ile Yeniyalı için görkemli bir hizmet süreci başlayacak. Ne yapacağımızı ve nereden başlayacağımızı çok iyi biliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fettah GÜRBÜZ 1 ay önce

Allah kalbi ve hizmeti en güzel olandan yana olur inşAllah

banner2817