Öztürk’e İlk Tebrik Erdemir’den

Erdemir, Körfez ilçedeki temaslarını sürdüren Erdemir, önceki gün özel bir ziyarette bulundu.

24 KOMİTEDE KAZANMIŞTI

Bir süre önce yapılan komite seçimlerinde büyük bir zafer elde eden, 25 komite için kurulan sandıkların 24’ünden kazanarak ayrılan, özellikle göreve geldiği ilk günden itibaren vizyoner bir bakış açısı ile KTO’yu yönetmeye başlayan, üyelerinin sürekli kazanması için özel çalışmalar ve girişimlerde bulunan ve son seçimle bir kez daha Körfez Ticaret Odası Başkanlığına seçilmeyi garantileyen Recep Öztürk, Alim Erdemir ile bir araya geldi.

ÖZTÜRK’E BAŞARILAR DİLEDİ

Oda binasında düzenlenen buluşmada Öztürk’ü geride kalan komite seçimleri dolayısıyla tebrik eden Alim Erdemir, “Körfez Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Recep Öztürk beyi ziyaret ederek hayırlı olsun temennimizi ilettik. Kendisine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. KTO Başkanı Recep Öztürk de ziyareti dolayısıyla Alim Erdemir’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.