Öztürk’ten Söğüt’e Destek

Bu kapsamda Körfez Esentepe Mahallesi’nin saygın simalarından, Körfez Belediye Spor eski tribün liderlerinden  Metin Öztürk de yaptığı sosyal medya paylaşımı ile 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı olan Şener Söğüt’e destek olacaklarını dile getirdi.

İŞTE O AÇIKLAMA!

Öztürk açıklamasında, “Şener Söğüt... Belediye başkanımız ve yeniden başkan adayımız. Kibirden uzak. Halkın içinde ve halkın yanında. Derdimiz olduğunda bir telefon kadar uzağımızda. Dostumuz, arkadaşımız, ağabeyimiz… Bizden ve sizden biri… Ben Metin Öztürk olarak gücüm yettiğince Şener başkanın yanındayım. Eşim, dostum beni tanıyanlar bilirler ki ben birini seversem sonuna kadar severim. Çıkarsız ve menfaatsiz olarak. Esentepe seninle. Metin Öztürk ve dostları seninle. Şener Söğüt’ün yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.