PARK HALİNDEKİ ARAÇ SOYULDU
 Körfez TEM Otoyolu’nda akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez TEM Otoyolu Güney BP’de 34 YB 2276 plakalı aracın sürücüsü Kaya Gözem, biraz dinlenmek istedi. Bunun için park alanının içerisindeki tesise giren sürücü, aracının arka camının kırılarak içerideki eşyalarının alındığını gördü.

 

 

OTOMOBİLİN ÜZERİNE ATLADI

Soyulduğunu anlayınca da sürücü, üç hırsızın içerisinde bulunduğu araca doğru koştu. Hırsızların bulunduğu otomobilin ön tarafına tutunan ve üzerinde asılı kalan sürücü Gözem, bir süre o şekilde kaldı. Daha sonra ise sürücü, yere düşerek hafif şekilde yaralandı. Sürücünün durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler şimdi her yerde üç hırsızın içerisinde bulunduğu aracı yakalamak için soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.