banner2779
banner2752
banner2750

Parkta Düştü, Evde Öldü

Körfez Kuzey mahallesi Esentepe caddesinde ikamet eden Tüpraş emeklisi Nadi Gülbağ (85) alışverişten dönerken parkta düştü.  Komşuları tarafından eve götürülen yaşlı adam kısa süre sonra evde ölü olarak bulundu.
Alınan bilgi ve iddialara göre evde kızı ile yaşayan 4 çocuk babası Nadi Gülbağ öğlen saatlerinde yakındaki markete giderek alış veriş yaptı. Market dönüşü evinin karşısında ki parka giden yaşlı adam burada düşerek kafasını vurdu. Yaralanan yaşlı adama kahvehane önünde oturan komşuları müdahale ederek kafasındaki şişliğe pansuman yaptılar ve dinlenmesi için evine bıraktılar.
Bir süre sonra yaşlı adamdan ses çıkmayınca mahalle muhtarı o anda İstanbul da akraba ziyaretinde olan kızı B. Gülbağ ' ı arayarak durumun belirtilmesini istedi. Kızının tarifi üzerine kapının anahtarı bulundu ve içeri giren komşuları Nadi gülbağ  ' ı yatağında hareketsiz yatarken buldular.
Eve çağrılan sağlık ekipleri müdahale ederek kalp mesajı yapılarsa da yaşlı adam kurtarılamadı. Savcılı kararı ile yaşlı adama otopsi yapıldıktan sonra cenaze yakınlarına teslim edildi. Nadi gülbağ' ın kesin ölüm nedeninin otopsi sonrasında belirleneceği belirtilirken yaşlı adam bugün Kuzey mahallesi yeşil camiinde kılınan   cenaze namazı sonrasında Körfez mezarlığında toprağa verildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751