Pazarcılar Federasyonu “EVET” dedi
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Pazarcıları Odasının Seka Park Otel’de düzenlediği kahvaltılı programa katıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Bakkalcılar Odası Başkanı Bayram Kütük ve odaların çok sayıda üye esnafı da birliktelikte hazır bulundu.

 

“PAZARCI ESNAFIMIZI SEVİYORUZ”

Birliktelikte kısa bir açılış konuşması yapan Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, “Şu anda Doğu Kışla projesi yapılmaktadır. Diğer Pazarlarımızda da her konuda yardımcı olunuyor” ifadelerini kullandı. Daha sonra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’da, “Pazarcılık zor bir iştir. Bir anlamda da esnafımız bir kamu hizmeti ortaya koyuyor. Sekiz tane pazarımızı İzmit’e kazandırdık. Şimdi Alikahya’da da yapıyoruz. Cumartesi ve Perşembe Pazarları çok daha iyi koşullara gelmesi için çalışıyoruz. Pazarcı esnafımızı seviyoruz. Sizlerin daha çok kazanmasını gönülden arzu ediyoruz. Gönül birliğimiz en iyi şekilde devam ediyor ve bunun yanında da birliğimizi koruyacağız” açıklamasını yaptı.

 

“PAZARCILARI FEDERASYONU İLK “EVET” DİYENLERDEN

Toplantıda Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca’da bir konuşma yaptı. 16 Nisan halk oylaması konusunda görüşlerini ifade eden Karaca, konuşmasını şu şekilde yaptı: “Kocaeli’nin, Federasyonumuzda yeri gerçekten bambaşkadır. Belediye Başkalarımızın her daim yanımızda olması bizleri mutlu etmiştir. Kendilerine pazarcı esnafı olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz çok kazanmayız ama her zaman devletimizin yanında oluruz. Önümüzde bir halk oylaması süreci var. Haçlı zihniyetinin devam ettiğini de görmekteyiz. Biz ilk baştan beri evet diyen ilk federasyonuz. Çocuklarımızın geleceği için hepimiz “EVET” diyeceğiz. Sandıktan Allah’ın izniyle Evet çıkacak. Gün birlik ve beraberlik zamanıdır” diye konuştu.

 

“PAZARCILIK ÇİLELİ BİR İŞTİR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ da konuşmasında şunlara değindi: “Pazarcı ekmeğini ticaretle kazanan, yazın sıcağında kışın soğuğunda ekmek davası için sokaklara çıkan kardeşlerimizdir. Pazarcılık çileli ve zor bir iştir. Pazarcı esnafımız bizim bir hizmet kuruluşumuz gibidir. Pazar yerleri toplumun müşterek ihtiyaçlarından biridir. Halkımız Pazar yerlerine ilgi duyuyor. Biz her zaman Pazarcımızın yanındayız. Kocaeli’de ki hedefimiz bütün sokak Pazar yerlerini kapalı duruma getirmektir. Daha güzel, insanca, ihtiyaçların kolayca karşılanacağı Pazar alanları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Henüz yeterli değiliz ama hemen hemen her ilçemizde kapalı Pazar yerimiz var” dedi.


 


“SANDIK BÜYÜK BİR NİMETTİR”

“Kocaeli’nin yüzü Büyükşehir olduktan sonra yüzü güldü” vurgusu da yapan Karaosmanoğlu, “Üretim bölgelerini birbirine bağlayan Metro sistemini yapacağız. Kocaeli büyüyen bir kenttir. Türkiye’nin en üretken kenti burasıdır. Sanayicimizle ve esnafımızla çok daha güzel işler yapacağız. Ancak ortaya koyulan bu hizmetler ve projeler tek başına iktidar sayesindedir. Güçlü siyasi iktidar zaten ülkemizin yararınadır. Halk oylamasında bir oyu dahi küçük görmemeliyiz. Sandık büyük bir nimettir ve devletimize sahip çıkmak demektir” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.