Polat’tan Seri Ziyaretler

Polat; ziyaretleri sırasında iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geliyor

Körfez ilçenin siyaset vi sivil toplum hayatının önemli isimlerinden ve Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği (KÖGYAR-DER) Başkanlığını yürüten Tugay Polat’ın saha programları devam ediyor. Aynı zamanda İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı da olan Polat’a yaptığı ziyaretleri sırasında eşi Gülşen Polat da eşlik etti. Yapılan ziyaretleri sırasında dernek başkanı Tugay Polat konuk olduğu isimlere çeşitli hediyeler takdim etti.

TEK TEK ZİYARET ETTİLER

KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Hanım’ın yaptığı ziyaretlerde Du&Se Gayrimenkul Ofisi’nin sahiplerinden Selin Kaya Türker ve eşi Fırat Türker, Atalar Sürücü Kursu’nin sahibi Çetin Şahin, iş insanlarından Muhammet Hamarat, Ayhan Yıldırım ve iş insanı Efkan Efe ile bir araya geldi ve kendisine derneğin saatini ve takvimini hediye etti.

KIRAT’I UNUTMADILAR

Polat çifti Körfez ilçedeki ziyaretleri sırasında mahalle muhtarlarını da ihmal etmedi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Aslı Ertik ve Atalar Mahallesi Muhtarı Fitnat Gündüz ile bir araya gelerek kendisine hediyelerini takdim ettiler. Öte yandan ilçenin siyaset duayenlerinden Rukiye Kırat da Tugay Polat ve eşi tarafından ziyaret edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.