Prof. Dr. Canan Dağdeviren’in Adını Taşıyan Çınar Çocuk Evi 20 Mayıs’ta Açılıyor

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına Çınar Çocuk Evlerinin sayısını her geçen gün arttıran İzmit Belediyesi, Tüysüzler Çınar Çocuk Evi’nde geçtiğimiz yıl Kasım ayında eğitimlere başlamıştı. Pilsiz çalışan giyilebilir bir kalp çipi (PZT MEH) ve cilt kanserini teşhis eden bir cihaz geliştiren, Forbes’in 30 Yaş Altı Bilim İnsanı listesinde de yer alan Prof. Dr. Canan Dağdeviren’in adını yaşatacak olan Tüysüzler Mahallesi Mutlugün sok. No:25 adresindeki Tüysüzler Çınar Çocuk Evi’nin resmi açılışı 20 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’te yapılacak. 

YOĞUN TALEP GÖRÜYOR

Türk kadınını uluslararası alanda en iyi şekilde temsil eden bilim insanı Prof. Dr. Canan Dağdeviren açılışa katılım sağlayacak. Açıldığı günden bu yana aileler tarafından yoğun talep gören Tüysüzler Çınar Çocuk Evi’nde çocuğu odağına alan Reggio Emilia alternatif eğitim yaklaşımı ile 4-5 yaş aralığındaki çocuklara eğitim veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.