Recep Tayyip Erdoğan Bebeğe Başkan Üzülmez’den Ziyaret
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’de dünyaya yeni gelen Recep Tayyip Erdoğan adı verilen bebeği ve ailesini ziyaret etti.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan ve Rahmiye Mahallesi’nde oturan Selçuk Gezer ve ev hanımı eşi Sureyhan Gezer çiftinin 10. Çocukları dünyaya geldi. Recep Tayyip Erdoğan adı verilen bebeği evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Gezer Ailesi ile bir süre sohbet etti ve bebek ile annesinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Başkanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden personel Selçuk Gezer, “Cumhurbaşkanımıza Allah ömür versin. Kendisini başımızdan eksiltmesin. Ona duyduğum sevginin ifadesi olarak ismini çocuğuma verdim ve kimliğini de bu şekilde çıkarttım” dedi.

Personelinin yeni çocuğunu seven ve hediyesini takdim eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aileye sağlıklı, mutlu bir yaşam dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanı’na olan sevgilerinden dolayı çocuğuna Recep Tayyip Erdoğan adını veren aileyi tebrik eden başkan aileye destek noktasında gereken yardımın yapılacağı da ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.